tisdag 12 juni 2018

Onsdag + torsdag

Nu har alla elever fått redovisa sina fina personporträtt för oss och klasskompisarna. Det var jätteroligt att få ta del av och nu önskar vi att eleverna även visar för er där hemma. De har fått i "läxa" att visa texten för personen de porträtterat.

I morgon tänkte vi tömma skåpen/lådorna med extrakläder och det är bra om eleverna har med sig en påse till detta om det är mycket som ska med hem.

Alla böcker skall lämnas tillbaka till biblioteket och om någon har böcker hemma så måste de tillbaka till skolan i morgon, onsdag eller senast torsdag.

Onsdag är vanlig dag enligt schemat. Torsdag förmiddag ägnar vi åt städning av klassrum och lekar eller tävlingar i grupperna.

På torsdag slutar eleverna efter lunchen som består av grillade hamburgare ute på skolgården. Detta innebär att eleverna slutar senast kl 12.

Skolavslutningen är sedan inne i idrottshallen kl 18.30 på torsdag kväll. Samling för eleverna i klassrummen kl. 18.10 så går vi gemensamt till avslutningen. Efteråt samlas vi en kort stund utanför för att önska varandra en trevlig sommar och ett härligt lov. Det får komma max två anhöriga per elev eftersom vi är inomhus. Denna dag kommer det vara ok med skor inomhus dock önskar vi att ni undviker klackar då de kan förstöra golvet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...