onsdag 16 augusti 2017

Välkomna till vår blogg

Hej!

På måndag drar vi igång och det skall bli så spännande att träffa alla nya elever och starta ett spännande läsår tillsammans.

Vi som kommer träffa er mest och är era kontaktlärare är Niklas (NO), Josefin (SO och Svenska) och Liselotte (matematik och svenska). Vem som är just din kontaktlärare kommer inom kort då vi även kommer bjuda in er till ett litet lära-känna-samtal.Såhär roligt hade vi det när vi testade skolgården och provade studsen i studsmattan.


Viktig information (mycket samma som i brevet ni fått hem):


Hela första veckan kommer eleverna börja kl. 08.00 och sluta kl.13.00. Då kommer vi ha schemabrytande aktiviteter för att lära känna varandra och vi kommer vara både i klassen och tillsammans med årskurs 5.

Torsdag den 22 september kommer vi vara utomhus hela dagen så då behövs kläder efter väder. Då får eleverna ha med sig en liten fika (frukt, smörgås, bulle, kaka) och dricka (ej bubblande).

Trönninge skola är en skofri skola och man får därför inte ha några ytterskor inomhus. Däremot måste de ha med sig innetofflor eftersom det behövs i matsalen.

Det kan vara bra att skicka med en frukt eller mellanmål så ditt barn orkar med hela skoldagen.

Sjukanmälan görs till telefonnummer 0515 – 43610. Du knappar in barnets personnummer och måste sjukanmäla varje dag ditt barn är frånvarande.

Vi kommer bjuda in till ett lära-känna-möte nu i början på terminen som blir höstens utvecklingssamtal. Där kommer ni få chans att hjälpa oss lära känna ditt barn. Ni får möjlighet att berätta sådant ni tycker att vi behöver känna till och hur vi kan hjälpa ditt barn på bästa sätt. Mötestider till detta bokas via en länk på bloggen. Där står då också vem som är kontaktlärare för ditt barn.

Det kommer vara ett föräldramöte torsdagen den 31/8 för alla i årskurs 4-9. Mer information om detta kommer senare.

Första dagen kommer vi skicka hem olika blanketter. Det är viktigt att vi får tillbaka den med kontaktuppgifter och eventuell specialkost så fort som möjligt.

Telefonnummer till arbetslag 4-5: 0766-08 17 75

Mailadresser:

Mer information och eventuella ändringar lägger vi ut här på bloggen när det dyker upp så håll gärna utkik och prenumerera direkt.

Kontaktuppgifter och telefonnummer till olika personer kommer snart upp under fliken högst upp på bloggen.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...