tisdag 10 april 2018

Skolbio och Varbergs fästning 12/4

På torsdag är det dags för vår heldagsutflykt. Vi kommer åka med lokalbussarna på morgonen och åka i olika bussar så vi får plats. Viktigt att alla är i tid denna dagen så vi kan kolla närvaron direkt på morgonen innan vi måste gå ut till bussen.

När vi åker hem kommer vi få åka i två olika bussar. Den ena går 13.44 och den andra 14.14. De som åker med den andra bussen kommer vara tillbaka vid skolan 14.30 och därmed sluta 10 minuter senare än vanligt. Studieverkstad kommer vara lite förkortad men starta så fort vi är på plats och hålla på till 15.00.

Vi kommer fördriva lite tid innan bion börjar på Spöökitetsparken samt vara där och äta vår lunch. Detta innebär att eleverna behöver ha passande kläder för utomhuslek och promenad. Lunchen får vi från skolan och vi har denna gången beställt korv med bröd.

Eleverna skall ha med sig:
  • Dricka till lunchen som även räcker till hela dagen om man vill det. Ingen kolsyra.
  • Bra kläder. Kolla väderprognosen innan.
  • Frukt eller annat mellanmål eleverna brukar ha med sig under en skoldag.
  • En smidig ryggsäck att packa i.
Ipaden stannar hemma denna dagen och vilar.

Filmen vi kommer se heter Monkey. Klicka på länken för att läsa mer eller för att kolla på trailern. https://www.sf.se/film/NCG382601/monky  Efter lunchen kommer vi gå till Varbergs fästning för att kolla på utställningen och få vara med i en workshop.

Vi hoppas vi kommer få en trevlig dag tillsammans och skall försöka lägga upp lite bilder från utflykten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...