torsdag 16 augusti 2018

Välkomna tillbaka!

Nu är vi lärare i full gång och planerar kommande läsår i årskurs 5.

Ni är välkomna tillbaka på måndag kl 8.00. Vi kommer samlas i korridoren utanför våra klassrum (samma som förra året) och gå tillsammans bort till visionen där vi startar upp gemensamt med alla elever i åk 5. Vi kommer även presentera och hälsa välkommen till en ny elev som kommer börja i vår klass. Vi hoppas hon kommer trivas hos oss!

Under samlingen informerar vi vilket klassrum eleverna kommer ha den här terminen och efter detta går vi sedan och letar upp vår bänk och plats och ser vilka de närmaste grannarna blir de första veckorna. Vi kommer sedan hålla oss inne i klassrummen och göra olika samarbetsövningar och uppgifter med avbrott för rast och lunch. Skoldagen slutar sedan kl 14.00.

På tisdag kör vi sedan lektioner enligt schema och viktigt att veta är att det är idrott på tisdagar och torsdagar. Idrottskläder för inomhusidrott redan på tisdag alltså.

På måndag kommer vi lämna ut en del blanketter som ni föräldrar behöver fylla i och sedan lämna tillbaka till oss senast fredagen den första veckan. Även schemat skickar vi hem första dagen.

Vi kan redan nu bjuda in er föräldrar till ett föräldramöte måndagen den 27 augusti. Tid återkommer vi med då det inte är helt spikat ännu.

Vi påminner också om att eleverna bör ha med sig inneskor, regnkläder, extrakläder och plastglas/mugg om man inte har eller vill byta ut den från förra året. Ett eget pennfack kan också vara bra för den som vill.

Så här glada är vi över att nya läsåret är igång och att vi snart ska få träffa alla er igen!


 
Ses på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...