torsdag 12 april 2018

Veckobrev v.15

Vi summerar veckan med ett leende efter en trevlig utflyktsdag med alla våra härliga elever. Vi började med bussresa till stationen och vi hade tur som fick plats med alla på samma buss. Innan skolbion hann vi med lite lek i spöökitetsparken och chans att springa av oss lite. Efter det gick vi upp och såg Monky som de flesta gav högt betyg. Det var nog en och annan tår i ögonvrån under filmen, i alla fall hos oss pedagoger.

Lunchen bestod av korv med bröd som Walter, vår vaktmästare, var snäll och kom ut med. Det var lite stressigt men eleverna löste det galant. Vi fick sedan snabbt gå upp till fästningen där det var lite blandade aktiviteter. Eleverna har idag visat att de klarar att gå snabbt och i samlad trupp eftersom vi sedan skyndade till bussen igen. Återigen hade vi lite tur och kunde åka tillbaka tillsammans i den tidiga bussen som vi hoppades på.

Bilder från detta kan ni se på vårt nystartade Instagramkonto. Sök på Trönninge Skola åk 4 så tror vi ni hittar det. Där kommer vi lägga upp bilder från både utflykter och lektionsarbete. Hoppas så många som möjligt vill följa oss även där. Ofta är det lättare att lägga upp bilder där än här på bloggen samtidigt som vi kan lägga upp mer direkt när det händer.

Idag fick de elever som ville sälja majblommor med sig detta hem. Lycka till önskar vi alla säljare!

Nya läskort skickades hem idag. Första veckan på kortet är vecka 16 som är nästa vecka. Då skall det ifyllda kortet och läsbok med tillbaka till skolan.

Även denna helgen är uthyrd och vi kommer plocka undan och låsa in elevernas tillhörigheter som är kvar på skolan.

Nästa vecka är en helt vanlig vecka med lektioner enligt schemat.

Trevlig fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...