måndag 5 mars 2018

Läsläxa och schackHej!
Den här veckan kör vi igång med läsläxa igen och då med fokus på högläsning. Läxan går ut på att läsa minst tre gånger per vecka och minst 15 minuter per gång. Vid ett lästillfälle ska man läsa högt för någon. Dessutom ska man välja ut en sida som man ska träna på att läsa högt. Den sidan ska man läsa flera gånger. I skolan kommer sedan alla att få läsa sin sida högt för en klasskamrat. Läskortet, som skickas hem idag, och bok ska tas med på torsdagar!

I morgon är det så äntligen dags för Schack 4:an. Idag var det många sjuka. Vi håller tummarna för att alla är friska imorgon så att så många som möjligt kan delta i tävlingen. Tyvärr vet vi redan nu att några ej kommer i morgon på grund av sjukdom. Om det är fler som vet att ert barn inte kommer imorgon så är vi tacksamma om ni meddelar oss detta idag. Maila i så fall till josefine.sjoberg@varberg.se. Glöm inte att alla ska ha med tallrik, bestick och dricka (ej läsk)! 
Vi tar från skolan med pastasallad till alla elever och föräldrar som är med och hjälper till under tävlingen.
Bildresultat för schack

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...