söndag 11 februari 2018

Veckobrev v. 6

Nu närmar vi oss sportlovet och kör full fart i alla ämnen fram till dess. Idag fick vi besök av Niklas som lärde oss om schack och lite regler i spelet. Alla fick sedan chans att testa på att spela mot varandra. Om ni har ett schackspel hemma så kan ni passa på att spela lite med era barn i helgen. Annars kanske det finns digitala spel ni kan använda er av på barnens iPads.

Vi hade ringsamtal i båda grupperna i måndags och eleverna lyfte många bra frågor och önskningar. Några som rörde schema och organisation tar vi med oss till berörda inför nästa läsår. Andra frågor kunde vi direkt ta till oss, till exempel vill eleverna byta platser oftare. Detta lovade vi att försöka hålla.

På onsdag nästa vecka ska vi ha ett klassråd med de båda grupperna tillsammans där de får chans att diskutera olika frågor.

På måndagen efter lovet är det som sagt utflykt till ishallen. Mer information kring detta kommer men redan nu kan vi säga att det är sovmorgon och eleverna börjar skoldagen kl. 9.00 och att de ska ha med sig matsäck. Nästa vecka kommer mer detaljer.

Nu är vi halvvägs genom våra utvecklingssamtal och det är jätteroligt att se eleverna ta ansvar och hålla i samtalet själva. Några har varit nervösa men löst det väldigt bra. Det är kul att se och en bra övning för framtiden.

Trevlig fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...