torsdag 1 februari 2018

Veckobrev v. 5

Det är torsdag vilket betyder att det är dags för veckobrev. Här kommer en summering av veckan och information om kommande.

Nu är utvecklingssamtalen i full gång och nästan alla har bokat in sig på en tid. Vi vill att ni inför samtalet loggar in på Unikum. Där kan ni under fliken Kunskaper läsa ert barns omdömen. Det finns också en flik som heter Samtalet och där kan ni se de överenskommelser ert barn har skrivit in. Alltså de mål de vill arbeta med under terminen. Detta kommer ert barn även att presentera på samtalet. När ni har läst kan ni klicka i Hemmet redo för samtal (hittar ni inte detta så löser vi det på samtalet).

På måndag kommer vi genomföra ringsamtal i båda grupperna. Då får alla elever möjlighet att lyfta saker de vill ta upp.

Nästa vecka får vi besök inför Schack-fyran. På torsdag kommer en kille hit och visar och lär ut schack för eleverna. Detta innebär att engelskan försvinner denna dagen och att schemat kan se lite annorlunda ut på förmiddagen. Vi kommer få behålla några spel så vi kan fortsätta öva vidare. Det finns sedan möjlighet att vara med i tävlingen och mer information om detta kommer. Då behöver vi även hjälp från er föräldrar då det ligger utanför skoltid.

Vi har skapat en klass/grupp på Showbie som vi kallar Ledighet/läxa. Den kommer alla elever få tillgång till. Om man är sjuk eller ledig så ska man gå in där och kolla vad man missat så har man möjlighet att ta igen det hemma. Klasskoden dit är FMZTT.

I ett tidigare inlägg fick ni mer information om friluftsdagen den 26 februari. Vi skall åka skridskor och eleverna får ha med sig egen matsäck. Önskas mat från skolan så vill vi ha ett mail om detta senast måndag den 5/2 till emma.harborn@varberg.se. Som vi skrivit tidigare är det sovmorgon för eleverna till kl 9.00 denna dagen.

Det verkar ge otur när jag avslutar med att sia om vädret så jag låter bli denna gången. Avslutar i stället med att önska trevlig fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...