torsdag 25 januari 2018

Veckobrev v. 4

Torsdag igen och här kommer veckans uppdatering. Som vi har skrivit i tidigare inlägg så är det nu dags att boka in sig på utvecklingssamtal. Ni hittar hur och med vem ni ska boka detta längre ner på sidan om ni inte redan har gjort det. Boka gärna in så fort som möjligt.

Nytt för denna termin och för många av eleverna är att de själva kommer hålla i samtalen. Vi har i veckan förberett oss genom att alla har loggat in på Unikum. Där har de förberett mål (överenskommelser) för terminen och även kollat in sina omdömen. Vi vill även att ni föräldrar har loggat in på Unikum innan samtalen. Hur ni går tillväga finns beskrivit i ett tidigare inlägg. På er sida kan ni läsa omdömen från alla lärare under fliken "kunskaper". Klickar ni på "samtalet" kan ni se de förberedelser eleverna har gjort. Där finns också en samtalsmall med de punkter eleverna kommer utgå från när de håller i samtalet.

De närmsta veckorna är det inte så mycket planerat utan undervisningen rullar på och följer schemat. Mycket av vår tid framöver kommer vara uppbokad av utvecklingssamtal.

Vecka 8 är det sportlov.

Måndag vecka 9, 26:e februari, planerar vi för en friluftsdag tillsammans med åk 5. Vi planerar att starta skoldagen kl 9.00 och börja med att direkt promenera till ishallen. Detta innebär att eleverna får sovmorgon denna dagen. Hur lunchen kommer se ut är inte helt fastställt än. Antingen får alla ha med sig egen matsäck och i så fall finns möjlighet att beställa från matsalen. Eller så har vi med oss lunch till alla elever från skolan. När det gäller material så får man ha med sig egna skridskor eller så finns det skridskor och hjälm att låna på plats. Vi kommer ha en bil som transporterar packning så vi slipper gå med detta själv. Vi påminner om att skriva upp detta redan nu då det kan vara lätt att glömma när det är direkt efter ett lov.

Trevlig fredag och helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...