torsdag 21 september 2017

Veckobrev v. 38

Idag hoppas vi att alla elever vilar upp sig på studiedagen så de är extra laddade inför morgondagen. Då börjar de äntligen med elevens val som vi av olika anledningar fått skjuta upp tidigare. Alla har fått reda på vart de skall gå på morgonen men om någon känner sig osäker så kan de fråga någon av lärarna som finns vid klassrummen.

I går fick hela klassen en trevlig överraskning när de fick en låda med rastleksaker. Detta var en etappvinst i På egna ben och lådan var full med användbara saker. Nu fortsätter vi kämpa och satsar på en av de större vinsterna i slutet av projektet

I morgon delar vi ut nästa läsläxa som handlar om reflexer. Även detta är en uppgift från På egna ben och vi kommer arbeta vidare med detta i skolan. Vi har beställt reflexer till alla men om det är någon som har liggande hemma får ni gärna ta med till ett experiment vi skall göra. Det är inte säkert att de vi beställt hinner komma. Dessa behövs i så fall senast tisdag. Även ficklampor efterlyses till detta och vi lånar gärna om ni har. Läxan skall med tillbaka till skolan senast torsdagen den 28/9.

Nästa vecka är Liselotte ledig och det blir vikarie på hennes lektioner. Även Niklas är ledig på torsdagen och fredagen samma vecka men det drabbar bara en lektion för fyrorna på fredagen där det blir vikarie.

Tisdag den 3 oktober skall vi på skolbio på förmiddagen. Vi kommer se filmen Upp i det blå och ta oss till och från centrum med buss.

Som vanligt avslutar vi med att önska trevlig fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...