torsdag 31 augusti 2017

Veckobrev v. 35

Vi vill först tacka för ett bra föräldramöte igår. Vi förstår att inte alla hade möjlighet att komma eller var på ett syskons möte i stället. Vi presenterade oss kort och informerade om lite olika saker. Några frågor håller vi på att kolla upp och återkopplar till er här när vi har ett svar till er. Vi länkar här till den presentation vi visade.

Nu har vi startat upp alla ämnen och det är väldigt bra grupper att undervisa i. Fråga gärna barnen vad de gjort i skolan och om de kan berätta om något de lärt sig under dagen.

Frågan om mobiltelefon kom upp igår och vi sa då att vi inte förbjuder det annat än inomhus och på lektionerna. Idag fick vi riktlinjer från rektorerna som skall gälla hela F-5 och det är inte tillåtet att använda mobiler under skoltid. Eleverna får ha med sig mobiltelefon att använda när skoldagen är slut om det är en trygghet för er föräldrar. Däremot ansvarar vi i skolan inte för dem.

Ni som inte har bokat lära-känna-samtal än måste göra detta. Är det svårt med länken eller tider så hör av er till oss via mail så löser vi det.

Det är några av er som inte lämnat in blanketten med tillstånd att publicera bild på internet. Vi skickade idag med en ny blankett hem till er som ni måste fylla i och lämna tillbaka till oss så fort som möjligt.

Nästa vecka är det idrott på måndag och fredag som vanligt så då behöver idrottskläderna följa med till skolan.

Trevlig fredag och helg!

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Idrott är väl enl schema måndagar och fredagar eller har jag missat något?

  Hittar ingen länk till presentationen.

  Trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själva!
   Det märks att ni trivs tillsammans och med ert jobb. Jag är säker på att den känslan även smittar av sig på barnen - något jag som förälder gläds åt!

   Hade samma fundering som Jonas ang idrotten. Blev det fel i utskicket ?

   Radera

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...