fredag 25 augusti 2017

Veckobrev v. 34

Då har första veckan på nya skolan passerat och vi känner oss väldigt nöjda och glada över att få träffa alla dessa fantastiska barn.

Hela denna veckan har vi haft fokus på att lära känna varandra och den nya skolan och nu har i alla fall vi lärare lärt oss alla namnen. I går hade vi en jättebra promenad och trots att den var lång så hade alla en positiv inställning. Under promenaden lärde eleverna känna varandra bättre genom olika samtalsämnen och frågor som de skulle gå igenom. Be gärna barnen berätta om dagen och de olika aktiviteterna vi gjorde efter promenaden. Vi hade även tur med vädret till skillnad mot höstkänslan som inföll sig idag.

Nästa vecka börjar vi med ordinarie schema och lektioner. Vi har idag skickat hem ett uppdaterat schema (en tidigare version från skolans hemsida stämmer alltså inte om ni har kollat där tidigare) som vi har gått igenom tillsammans med eleverna. På schemat ser man båda gruppernas lektioner men alla har färglagt de lektioner som gäller dem så det blir mer tydligt.

måndag börjar de med idrott och skall alltså ha med sig idrottskläder. De kommer alltid samlas kl. 8.00 i klassrummen och sedan gå tillsammans till idrottshallen. Viktigt att alla kommer i tid så alla hinner byta om innan idrotten börjar. I förra inlägget kan ni ta del av information från idrottslärarna som är viktig att läsa.

Ni är välkomna på föräldramöte för åk. 4-9 på onsdag kl. 17.30 - 19.00. Det börjar med information/föreläsning av Anna Boije som vi berättat om tidigare och efter det samlas vi en kort stund i våra klassrum för en liten presentation av oss lärare. Är det så att ni ska gå på föräldramötet som är för åk. F-3 på måndagen med ett yngre syskon så behöver ni inte gå på onsdagen då det är samma information av Anna Boije. Eventuella frågor och information som vi tar upp när vi samlas själva kommer vi lägga ut på bloggen.

Vi påminner även om att gå in och boka tid för lära-känna-samtalen. Länk och information om kontaktlärare hittar ni i ett tidigare inlägg här på bloggen.

Om ni inte har lämnat in lapparna med kontaktuppgifter och medgivande om publicering av bild på internet ber vi er att skicka med detta med barnen på måndag. Det är viktigt att vi har uppgifter så vi lätt kan kontakta er om något skulle hända ert barn.

Till sist vill vi önska er trevlig helg!
Niklas, Josefin & Liselotte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...