torsdag 24 maj 2018

Veckobrev v. 21

Vilken härlig vecka vi har haft. Underbart väder, glada barn och en trevlig utflykt med skolorientering. Kolla in bilderna från utflykten på vår Instagram (trönninge07). I morgon är det studiedag och alla elever är lediga.

Denna veckan var sista veckan med läsläxa. De som inte har lämnat in läskortet behöver göra det på måndag. Eleverna har idag fått en annan läxa i svenska. De ska intervjua någon släkting (inte ett barn) och förbereda sig för att sedan kunna skriva ett personporträtt här i skolan. De har idag förberett frågor och måndagen den 4/6 (vecka 23) skall de börja skriva. De har alltså en och en halv vecka på sig att intervjua och skriva ner svaren hemma. Det är bra om de även tar en bild på personen.

Information om kommande vecka:

Vecka 22 - Hälsovecka
Hela denna veckan är schemabrytande och inga ordinarie lektioner.

Måndag 28/5,
Simstadion. Vi kommer samlas ute direkt på morgonen kl 8 och ställa upp oss i cykelled. Vi cyklar sedan direkt till simstadion. Eleverna skall ha med sig:

Badkläder
Handduk
Duschsaker
Lunch & dryck
Cykel och hjälm.

Vi kommer cykla till skolan ca. kl 13 och eleverna slutar när vi är tillbaka.

Ingen iPad med till skolan denna dagen.

Tisdag 29/5
Olika aktiviter på skolan. Teoretiska lektioner och ett träningspass. Eleverna behöver ha idrottskläder och skor för ett pass utomhus med sig. Möjlighet till dusch finns.

Onsdag 30/5
Eleverna har själva fått välja aktiviteter denna dagen. Träningskläder är en bra klädsel för hela dagen men vi kommer inte att duscha.

De som skall till simstadion behöver cykel, hjälm, badkläder, handduk och duschsaker. De som ska till SWC får ha med sig egen klubba och behöver ha cykel och hjälm.

De som valt spelhåla får gärna ha med sig egna spel.

Lunch för alla på skolan denna dagen.

Ingen iPad med till skolan denna dagen. 

Torsdag 31/5
Utflykt till Getterön. Vi samlas ute kl 9 och ställer upp i cykelled. Eleverna har alltså sovmorgon denna dagen. Vi har sedan olika aktiviteter där ute innan vi cyklar tillbaka kl. 13.30. Vi lagar mat tillsammans från skolan och vi kommer grilla hamburgare.

Eleverna skall ha cykel, hjälm, dricka (för en hel dag) och mellanmål (frukt eller macka ingen fika)

Ingen iPad med till skolan denna dagen. 

Fredag 1/6
Olika aktiviteter på skolan som avslutas med en gemensam hälsosam fika/mellanmål som eleverna själva varit med att laga under dagen.


Vi ansvarar inte för någons mobiltelefon under utflykterna denna veckan. Om en elev har med sidg ändå så får den inte användas under skoltid och det är på eget ansvar.
Vi kan nu också meddela att skolavslutningen för åk 4-9 kommer vara torsdagen den 14 juni kl 18.30. Den kommer vara inne i idrottshallen i tresteget. Detta innebär att det max får vara 2 anhöriga per elev.

Mycket information men det var allt för tillfället. Trevlig fredag och helg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...