torsdag 15 mars 2018

Veckobrev v. 11

Nu närmar vi oss påsklovet och vårterminen går mot halvtid. Många lovdagar tillsammans med ljusare tider brukar göra innebära att det känns som om vårterminen går väldigt fort.

I dag var vi på Varbergs teater och fick se en konsert med temat dataspel. En grupp med duktiga musiker spelade låtar från Super Mario och Zelda. I mitten på varje låt hade de ett avsnitt med improvisation där en av killarna bestämde och de andra hakade på och spelade så det passade ihop. Mycket intressant! Det var lite blandade recensioner från eleverna men det var kul att se att många kände igen låtarna. Vi hade på förhand berättat att vi skulle på dansföreställning men vi hade missat lite i informationen. Det var alltså en musikalisk föreställning i stället och så kan det gå helt enkelt.

Som vi skrev i ett tidigare inlägg så påminner vi alla som är sjuka att gå med i en särskild klass på Showbie för att där lätt kunna se vilka uppgifter som ska göras hemma för att komma i kapp. Läs det inlägget om ni inte redan gjort det.

Nästa vecka är det studiedag på tisdagen, den 20 mars, och alla elever är lediga.

Den 21 mars, på onsdag nästa vecka, kommer vi rocka sockorna i samband med Downs syndrom-dagen. Då uppmanar vi alla att ha på sig två olika sockor på fötterna. Detta gör vi för att hylla olikheter och slår ett slag för alla människors lika värde. Vi kommer presentera detta för eleverna och prata mer om detta i klasserna. Vi tycker även att ni föräldrar kan gå till jobbet med olika sockor och sprida budskapet på era arbetsplatser. Det kanske blir en stämningshöjare!

På torsdag, den 22 mars, får vi besök från Lindberg församling som kommer bjuda oss på en påskvandring för de olika sinnena. Vi kommer ha förbundna ögon och få en upplevelse och presentation av påskveckan.

Vecka 13 är eleverna lediga på fredagen då det är Långfredagen och sedan följer en veckas lov. Vecka 14 är alltså alla elever lediga och får chans att vila upp sig inför fortsättningen av terminen.

Till sist, trevlig fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...