tisdag 19 december 2017

Julpyssel och avslutning

I morgon, onsdag, ska vi ha julpyssel. De kommer få välja själva vilka pyssel de vill göra och gå runt mellan olika stationer. De som vill får göra en smällkaramell men behöver i så fall ha med en tom toarulle hemifrån. Ni kanske till och med har några extra att skänka till oss om någon glömmer. Vi tar tacksamt emot dessa i så fall.

Vi kommer genomföra pysslet tillsammans med årskurs 5 på de långa lektionspassen vi har innan och efter lunch. Då femmorna slutar 30 minuter före oss på onsdagar har vi beslutat att även våra fyror får gå hem lite tidigare denna dagen. När vi har städat i ordning så avslutar vi i våra grupper ca kl. 14.00.

På fredag börjar våra elever kl 9.00 så de får lite sovmorgon terminens sista dag. Sedan slutar de ca kl. 12 som vi meddelat tidigare.

VI ska försöka komma ihåg att ta lite kort under pysslet i morgon så ni får ta del av detta där hemma och vi ser fram emot några mysiga dagar tillsammans innan vi går på julledighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...