torsdag 28 september 2017

Veckobrev v. 39


Hej!
September lider mot sitt slut och vi går snart in i oktober. Med hösten kommer också mörkret så det gäller att tänka på att synas i trafiken. Plocka fram reflexer/reflexvästar som ni har där hemma. Om ni har reflexer så det räcker och blir över så skicka med några till skolan. Vi ska på måndag och tisdag göra en övning där vi är i behov av lite reflexer.

Idag har vi gått igenom läsläxan för nästa vecka. Läxan går ut på att öva upp läshastigheten dvs få bättre "läskondition". Vi ska träna oss på att snabbt avkoda högfrekventa ord. De här orden och instruktioner kring vad som gäller finns på Showbie en app på elevernas Ipad.

Vi påminner om att cykling står på schemat vad det gäller idrottslektionerna nästa vecka.  Cykel och hjälm ska med på måndag och fredag om möjlighet finns. Se mer information om detta i tidigare blogginlägg.

På tisdag ska vi åka buss till Bio Capitol och se filmen ”Upp i det blå”. Vill ni se trailern så klicka på följande länk:

Till sist vill vi bara skicka med en hälsning från Sven som vikarierat för Liselotte den här veckan. Han hälsar att eleverna i åk 4 är så trevliga och att det är mycket bra arbetsro på lektionerna. Något vi övriga undervisande lärare helt och fullt håller med om!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...