fredag 1 juni 2018

Vecka 22 vår varma häslovecka

Hej på er!
Vår varma och soliga häslovecka avslutades med en buffé av nyttiga mellanmål. Det bjöds på frallor, bananmuffins, bars och pizzabullar, allt bakat av eleverna. En bra avslutning på en intensiv, annorlunda och hälsosam vecka som vi upplever varit uppskattat av eleverna. I början av nästa vecka kommer vi genomföra en utvärdering av hälsoveckan för att kunna göra nästa års eventuella hälsovecka minst lika bra.

Nästa vecka är vi alla lediga på onsdag eftersom det är nationaldag, och Liselotte passar på att ta lite extra ledigt och är borta hela veckan. På måndag kommer vi påbörja arbetet med att skriva ett personporträtt så vi påminner alla ställa frågorna till personen som man valt och ta med svaren till skolan. Frågor och instruktioner finns på showbie (svenska-personporträtt). Vi påminner också om att alla som har biblioteksböcker ska ta med dem till skolan senast fredag nästa vecka.

Till sist vill vi önska alla en härlig och solig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...