torsdag 26 april 2018

Veckobrev v. 17

Börjar veckobrevet med att påminna om morgondagens spelhåla. Uppmanar eleverna att ta med sig egna spel så det finns många att välja på. De kommer få spela spel en lektion på förmiddagen i sina egna klassrum och en lektion efter lunch med blandade grupper. Vi kommer förhoppningsvis ihåg att lägga upp bilder på Instagram så in och följ oss om ni inte redan gjort det.

Nästa vecka (vecka 18) är det ledigt för alla på måndag och tisdag så vi kan vara extra laddade på lektionerna onsdag-fredag.

Veckan efter det (vecka 19) är det i stället torsdag och fredag som är lediga för alla.

Vi planerar just nu en hälsovecka som vi kommer ha med årskurs 4 och 5 vecka 22. Vi kommer försöka erbjuda många olika, och förhoppningsvis annorlunda, aktiviteter och träningspass och varva detta med både teoretiska inslag och hälsosamt mellanmål. Det är kanske så att ni föräldrar sitter på kunskaper som passar vårt tema och kan tänka er att ställa upp. Vi tar tacksamt emot hjälp och förslag från er. Vill ni komma hit och informera eller föreläsa inom hälsoämnet eller hur man mår bra i både kropp och själ? Eller vill ni ordna ett träningspass eller avslappning? Känner ni att ni kan och vill bidra så hör av er till någon av oss via mejl.

Trevlig fredag och långhelg!
Vågar vi hoppas på härligt vårväder..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Vi kommer från och med nu flytta vår blogg till Unikum. Ni kan logga in via varberg.se/unikum med ert BankID. När ni loggar in kontrollerar...